Tenerife

Rocas del Mar bij de rode markering.

ALGEMEEN

Rocas del Mar
Appartement 003
Calle Zeus
38630 Costa del Silencio
Tenerife

Het appartement is geschikt voor twee tot zes personen. De prijs is € 85,= per nacht op basis van vier personen met een eindschoonmaak van € 80,=. Voor elke vijfde en zesde persoon komt er € 5,= per nacht per persoon extra bij.

Het rustig gelegen viersterrencomplex beschikt over twee grote buitenzwembaden met gefilterd zeewater, een kinderbadje met zoet water en een groot zonneterras. Al onze gasten kunnen met een gratis zwembadpas gebruik maken van de ligbedden en parasols. Direct naast het zwembad bevindt zich de poolbar voor hapjes en drankjes, genaamd ‘Cabana’. Tevens zijn daar in de ochtend warme broodjes verkrijgbaar.
Het complex ligt direct aan de Atlantische oceaan. Iedere dag zwemmen hier de dolfijnen voorbij. Het uitzicht alleen al is adembenemend mooi. Aan de achterzijde heeft u een schitterend uitzicht op de bergen en El Teide.
De supermarkt Hermusa is direct naast het complex gelegen en voorzien van veel Nederlandse producten. In Costa del Silencio zijn veel bars, terrassen en  restaurants aanwezig. Op twee minuten lopen is het busstation (Titsa) dat u over het hele eiland vervoert. In het nabij gelegen Las Galletas vindt u diverse winkeltjes en de haven met veel visrestaurants. Bekende badplaatsen als Playa de Las Americas of Los Christianos zijn per bus binnen twintig minuten te bereiken.

Vliegtijd naar Tenerife De vlucht duurt ongeveer 4 1/2 uur.
Tijdzone Op Tenerife is het een uur vroeger dan in Nederland.
Taal Spaans: op toeristische plekken wordt redelijk Engels gesproken.
Geld Op Tenerife betaal je net als in Nederland met de euro.
Religie Overwegend rooms-katholiek (ongeveer 90% van de bevolking).
Drinkwater Het leidingwater is niet geschikt om te drinken (wel om te koken).
Mobiel netwerk Goede dekking met uitzondering van sommige plekken in de bergen.
Openbaar vervoer Busmaatschappij Titsa brengt u op alle toeristische plekjes.
Prijsniveau Gemiddeld liggen de prijzen lager dan in Nederland.